اخبار ارز دیجیتال

میلیاردر استرالیایی از فیسبوک به دلیل کلاهبرداری رمزارز شکایت کرد

این تاجر استرالیایی گفت: شکست فیسبوک در حذف تبلیغات کلاهبرداری که او و ده ها تن از افراد مشهور دیگر را شامل میشود، به لحاظ جنایتکارانه “بی پروا” بوده است.

اندرو “تویگی” فارست، میلیاردر استرالیایی، فیسبوک را به دلیل تبلیغات کلاهبرداری ارزهای دیجیتال به دادگاه می کشد. بطوریکه ادعا می کند از نام او برای کلاهبرداری از قربانیان استفاده کرده است.

رئیس Fortescue Metals فیسبوک را به نقض قوانین پولشویی استرالیا متهم می‌کند. همچنین مدعی است که «آگاهانه از این چرخه تبلیغات غیرقانونی سود می‌برد». بطوریکه تاکنون موفق به حذف آن نشده است.

جلسه اولیه در دادگاه ماژسترات استرالیای غربی برای 28 مارس برنامه ریزی شده است. انتظار می رود جلسه دادگاه در اواخر سال 2022 برگزار شود.

فارست با موافقت دادستان کل مایکلیا کش، اتهامات مربوط به بخش 10 قانون جنایی مشترک المنافع را مطرح می کند.

با توجه به پرونده ها، یک قربانی استرالیایی پس از کلاهبرداری، 952000 دلار استرالیا را از دست داد. در اسناد دادگاه آمده است که این شرکت موفق شده تا “میلیون ها دلار سرمایه را از قربانیان کلاهبرداری کند.”

این سناریوها در کلاهبرداری های مهم از نام، شباهت و شهرت دکتر فارست برای یافتن قربانیانی استفاده می‌کردند؛ که پس از این که معتقد بودند دکتر فارست واقعاً طرح سرمایه‌گذاری را تأیید می‌کند، اعلام میکردند که ازآنها کلاهبرداری شده است.»

وکلای فارست گفتند. اگرچه آنها “تعداد دقیق یا هویت افرادی که به دلیل این کلاهبرداری شریرانه ازآنها کلاهبرداری شده است را نمی دانند، اما دامنه آسیب بسیار گسترده است.”

آنها افزودند که او از مارس 2019، زمانی که برای اولین بار در فیسبوک تبلیغ شد، “صدها هزار دلار” برای فاصله گرفتن از این کلاهبرداری هزینه کرده است.

دلیل شکایت از فیسبوک

این شکایت ادعا می‌کند که دسترسی فیس‌بوک به داده‌های کاربران یکی از مهم‌ترین عوامل تکثیر آگهی‌های غیرقانونی، «اخبار جعلی» و سایر مطالب اینترنتی ناخواسته بوده است. فارست اضافه کرد که شکست این شرکت در حذف تبلیغات جعلی به لحاظ جنایتکارانه “بی پروا” بوده است.

سخنگوی شرکت مادر فیسبوک، Meta Platforms، به The Australian گفت که با شناسایی تبلیغات، مسدود کردن تبلیغ‌کنندگان کلاهبردار همچنین در برخی موارد، اقدام قضایی «رویکردی چند جانبه برای متوقف کردن این تبلیغات» را در پیش گرفته است.

با این حال، فارست معتقد است که غول رسانه های اجتماعی باید تلاش بیشتری برای جلوگیری از انتشار کلاهبرداری در پلت فرم خود انجام دهد. از آنجایی که کلاهبرداران بیشتر در خارج از کشور واقع شده اند، فارست می گوید که “نمی توان آنها را به راحتی ردیابی کرد.”

او افزود: «بهترین راه برای محافظت از استرالیایی‌ها این است که فیسبوک (از طریق تعقیب کیفری) از اینکه اجازه دهد به عنوان ابزار جرم استفاده شود، ممانعت کند.»

او گفت: «فیسبوک تمایل چندانی به خودتنظیمی یا برداشتن گام‌های اساسی برای محافظت از استرالیایی‌ها در برابر سوء استفاده کلاهبرداران و کلاهبرداران از پلتفرم خود نشان نداده است. بنابراین هیچ گزینه دیگری جز انجام این اقدام برای من باقی نمانده است.» 

منبع
cointelegraph.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا