ارزهای دیجیتال

ارز SafeMoon چیست ؟ بررسی ارز دیجیتال سیف مون

شاید اکنون که در حال خواندن این مقاله هستید نام ارز دیجیتال سیف مون SafeMoon را زیاد شنیده باشید. این ارز دیجیتال به دلیل رشد قیمتی که اخیرا داشته است ترند بازار رمزارزها شده و افراد زیادی به دنبال کسب اطلاعات در ارتباط با این رمزارز و آینده آن می باشند. در این مقاله سعی بر این داریم تا اطلاعاتی را در ارتباط با ارز دیجیتال SafeMoon در اختیار شما قرار دهیم. شما می توانید با خواندن این مقاله اطلاعاتی را در ارتباط با این ارز دیجیتال پیدا کنید.

 

ارز دیجیتال سیف مون SafeMoon چیست؟

 

اگر بخواهیم در یک جمله ارز دیجیتال سیف مون را به شما معرفی نماییم و در راستای شناخت این ارز دیجیتال به شما کمک کنیم، می توان گفت این ارز دیجیتال در دسته ی ارزهای DeFi قرار می گیرد و یا به عنوان یک توکن مالی غیرمتمرکز شناخته می شود. لازم است بدانید این ارز دیجیتال به تازگی وارد بازار رمزارزها شده و به همین علت اطلاعات کمی در ارتباط با این رمزارز در اختیار است.

بطور کلی سیف مون به دنبال ارائه یک سیستم مالی جایگزین است که قصد دارد به صورت غیرمتمرکز اداره شود. ارز دیجیتال SafeMoon مبتنی بر زنجیره هوشمند بایننس یا بایننس اسمارت چین می باشد. این ارز دیجیتال در 8 مارس 2021 راه اندازی شد. اما در اواسط آپریل امسال مانند موشک قیمت ان رشد کرد و مورد توجه بسیاری از سرمایه گذاران قرار گرفت. لازم است که بدانید رشد قیمت این رمزارز به گونه ای بوده است که در تاریخ 20 آپریل، صرافی بایننس به دلیل هجوم ناگهانی سرمایه گذاران مجبور شد موقتا برداشت از پلتفرم خود را متوقف کند.

 

تاریخچه و بنیانگذارن ارز دیجیتال سیف مون SafeMoon

همانطور که در بحث قبلی گفته شد ارز دیجیتال سیف مون در 8 مارس 2021 راه اندازی شد و زمان زیادی از راه اندازی آن نمی گذرد که مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفت.

یکی از بنیانگذاران این ارز دیجیتال John Karony می باشد. این فرد در حال حاضر مدیرعامل سیف مون است. مدیر ارشد مالی شرکت سیف مون فردی به نام Thomas Smith است.

 

عملکرد سیف مون SafeMoon چگونه است؟

پروتکل ارز سیف مون از سه بخش اصلی تشکیل شده است. این سه بخش شامل جمع آوری نقدینگی، توکن سوزی و پاداش های استاتیک می باشد. اما در ادامه ببینیم که هر کدام چه نقشی در عملکرد پروتکل دارند.

 

توکن سوزی دستی

این بخش در پروتکل مکانیسم سوزاندن توکن ها را بر عهده دارد. پروتکل سیف مون می خواهد تا با استفاده از سیستم توکن سوزی دستی، سوختن مداوم توسط خود پروتکل را کنترل نماید. این پروتکل سیستمی را طراحی کرده که توکن سوزی می تواند توسط تیم سیف مون انجام پذیرد و این کار به صورت دستی است.

 

پاداش های استاتیک

پروتکل ارز دیجیتال سیف مون از یک سیستمی استفاده می نماید که این سیستم شامل شرطی بودن مبلغ پاداش در ازای تعداد توکن های درج شده در یک تراکنش می باشد. در واقع می توان گفت میزان پاداشی که دریافت می کنید بسته به تعداد توکن های خریداری شده است.

 

جمع اوری نقدینگی

طراحی استخر نقدینگی به دو علت صورت گرفته است که مزیت هایی را برای کاربران دربر دارد. یکی از علت هایی که استخر نقدینگی طراحی شده است این است که این استخر به مکانیزم سوزاندن وصل است و از کاربران یعنی هم خریدار و هم فروشنده توکن به عنوان مالیات دریافت می کند. این موضوع باعث می شود قیمت کاهش پیدا کند.

به علاوه افزایش نقدینگی به همراه افزایش مالیات و نقدینگی کل توکن، باعث می شود ثبات و پایداری برقرار شود. این کار برای دارندگان توکن سودمند است. به طور کلی هرچه نقدینگی بیشتر شود به حفظ قیمت کمک می کند.

 

چه تعداد سیف مون SafeMoon در گردش وجود دارد؟

وایت پیپر ارز دیجیتال سیف مون به موارد زیر برای تعداد کوین موجود اشاره دارد:

کل تامین 1،000،000،000،000،000،000 با 223،000،000،000،000 توکن سوزانده شده و یک منبع عرضه عادلانه 777،000،000،000،000،000.

پروتکل سیف مون طبق وایت پیپر آن به این روش عمل می کند که در هر معامله با کارمزد 10 درصد مالیات می گیرد که نصف می شود. در حالی که 5% کارمزد به همه دارندگان توکن در ان زمان توزیع می شود، 5% دیگر دوباره به نصف تقسیم می شود، 50% توسط قرارداد BNB فروخته می شود و 50% باقی مانده به طور خودکار با BNBجفت می شود و به عنوان جفت نقدینگی به PancakeSwap اضافه می شود.

 

بررسی روند قیمت ارز دیجیتال سیف مون SafeMoon

ارز دیجیتال SafeMoon در زمان نگارش این مقاله با قیمت 0.000009 دلار آمریکا به فروش می رسد و حجم معاملات این ارز دیجیتال برابر با 231،381،023 دلار است.

سیف مون ارز دیجیتال

 

این رمز ارز در 24 ساعت گذشته 3.13% افزایش قیمت داشته است و در حال حاضر در سایت CoinMarketCap در رتبه 2502 قرار دارد. شما می توانید در نمودار زیر روند قیمت ارز دیجیتال سیف مون را مشاهده نمایید. همانطور که در نمودار مشاهده می شود ارز دیجیتال سیف مون در تاریخ 20 آپریل 2021 به بالاترین قیمت خودرسیده است.

 

 

خرید و فروش ارز دیجیتال سیف مون SafeMoon چگونه است؟

برای خرید و فروش این ارز می توانید همانند خرید و فروش سایر رمزارزها از صرافی ها استفاده کنید. برای این کار نیاز است تا در یکی از صرافی هایی که در ادامه مطالب به شما معرفی می نماییم، ثبت نام نمایید. اما قبل از این کار یکی از استیبل کوین ها را خریداری نموده و پس از ان می توانید در صرافی های ارز دیجیتال آن را به رمزارز SafeMoon تبدیل نمایید.

شایان ذکر است که SafeMoon با جفت ارزهای USDT، WBNB و BUSD قابل معامله می باشد.

 

صرافی های پشتیبان کننده ارز دیجیتال سیف مون SafeMoon

 

اگر نمی دانید که کدام صرافی ها از این رمزارز پشتیبانی می کنند می توانید با خواندن این بخش از مقاله اطلاعاتی در این زمینه کسب نمایید. صرافی های پشتبان کننده ارز دیجیتال سیف مون SafeMoon شامل موارد زیر می باشند.

1.PancakeSwap: صرافی پنکیک سواپ از جمله صرافی های غیرمتمرکز برای مبادله توکن های با استاندارد BEP-20 است. این صرافی از یک مدل بازارساز خودکار AMM استفاده می کند. این صرافی می تواند بهترین گزینه برای خرید و فروش ارز دیجیتال سیف مون باشد.

2.BitMart: صرافی بیت مارت در سال 2018 آغاز به کار کرد و این صرافی در دسته ی صرافی های متمرکز قرار دارد. صرافی بیت مارت علاوه بر ارز دیجیتال سیف مون، از رمزارزهای دیگر همچون ریپل، دوج کوین، بیت کوین، اتریوم کلاسیک و … پشتیبانی می کند.

3.WhiteBIT: صرافی وایت بیت در دسامبر 2018 فعالیت خود را آغاز کرده است. صرافی وایت بیت از صرافی های متمرکز می باشد که خدماتی را در ارتباط با مبادله رمزارزها ارائه می دهد.

4.ZBG: این صرافی در سال 2018 راه اندازی شد و از زیرمجموعه های ZB.COM است. این صرافی همچنین اپلیکیشن های تلفن همراه را برای اندروید و Ios ارائه می دهد.

5.MXC.COM: این صرافی نیز از دیگر صرافی های متمرکز می باشد و در آپریل 2018 راه اندازی شده است.

 

پس از شناخت صرافی های ارز سیف مون در بحث بعدی مقاله می توانید از کیف پول هایی که نام می بریم، برای ذخیره سازی ارز دیجیتال سیف مون SafeMoon استفاده کنید.

 

در چه کیف پول هایی می توان ارز دیجیتال سیف مون SafeMoon را ذخیره نمود؟

 

برای ذخیره سازی ارز دیجیتال سیف مون می توانید از کیف پول تراست Trust استفاده نمایید. این ارز به علت اینکه مبتنی بر بایننس اسمارت چین می باشد تنها در شبکه BEP-20 قابلیت ذخیره سازی در این کیف پول را دارد. در ادامه مطالب شما می توانید با چند نمونه از ویژگی های کیف پول تراست آشنا شوید.

کیف پول تراست از کیف پول های موبایلی است که می توانید برای سیستم عامل های اندروید و Ios آن را راه اندازی کنید. صرافی بایننس که از جمله مشهورترین و معتبرترین صرافی های می باشد، از کیف پول تراست پشتیبانی می کند. این کیف پول از امنیت بالایی برای ذخیره سازی رمزارزها برخوردار است.

 

آینده ارز دیجیتال سیف مون SafeMoonچگونه است؟

 

ارز دیجیتال سیف مون زمان زیادی نیست که وارد بازار ارزهای دیجیتال شده است. اما با توجه به زمان اندکی که از زمان راه اندازی آن می گذرد، این رمزارز رشد چشمگیری داشته است.

این رمز ارز اهدافی را دارا می باشد. در نقشه راه این پروتکل ذکر شده که می تواند در آینده این ارز دیجیتال تاثیرگذار باشد. پروتکل سیف مون قصد دارد در سه ماه دوم سال به تکمیل برنامه، کیف پول و بازی های پروتکل سیف مون بپردازد.

همچنین این پروتکل قصد دارد تا تیم خود را گسترش دهد و بتواند با افزایش نیرو به اهداف خود برسد. ورود به اکثر بازارهای آفریقایی از دیگر برنامه های این پروتکل است.

این ارز در حال حاضر به دلیل افزایش قیمتی که این چند روز داشته است، مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. ارز دیجیتال SafeMoon در دسته ی توکن های DeFi قرار دارد و به دنبال ارائه یک سیستم مالی جایگزین می باشد.

لازم به ذکر است که این ارز دیجیتال مبتنی بر زنجیره هوشمند بایننس یا BSC است. شما می توانید در صرافی هایی که در این مقاله به شما معرفی نمودیم، اقدام به معامله سیف مون کنید و پس از خریداری آن را در کیف پول تراست Trust ذخیره نمایید. امیدواریم توانسته باشیم در راستای شناخت این ارز دیجیتال به شما کمک کنیم .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا