اخبار اتریوم

گاوین وود به این موضوع می‌پردازد که چرا تصمیم به کدگذاری اتریوم گرفت

آخرین قسمت از مجموعه یوتیوب کوین تلگراف، روایتگر داستان گاوین وود بود. وی یکی از بنیانگذاران اتریوم و بنیانگذار شبکه های پولکادوت و کوساما می باشد.

یکی از بنیانگذاران اصلی اتریوم (ETH) گاوین وود است که به گروهی (با رهبری ویتالیک بوترین) پیوست که قصد داشتند رقابت بیت کوین را ایجاد کنند. وود دانشمند در زمینه کامپیوتر است که اولین قراردادهای هوشمند را برای بلاک چین اتریوم در سال 2014 به انجام رساند. وود در مصاحبه ای اختصاصی با کوین تلگراف اعتراف کرد که در آن زمان فقط به یک شغل نیاز داشت.

او که خود را «تکنولوژیست در قلب» توصیف می‌کرد، می‌دانست که هدف وی برنامه‌نویسی است. از همان دوران کودکی تغییر «بدیهی» را از ساخت بلوک های لگو به نوشتن بلوک‌های کد انجام داد.

کشف بیت کوین

او ابتدا بیت کوین را از طریق جاده ابریشم، بازار سیاه آنلاینی که از سال 2011 تا 2013 اجرا می‌شد، کشف کرد. این ارز رمزنگاری در ابتدا به دلیل اینکه «یک مکانیسم کاملاً الگوریتمی برای همکاری و تعامل انسانی» است، به گفته وود ساختارهای اجتماعی را خلق میکند که تاکنون انسان مشاهده نکرده است.

او متوجه شد که ممکن است یک فرصت شغلی برای او وجود داشته باشد پس شروع به شبکه سازی کرد. پس از ملاقات با Johnny Bitcoin، وود برای کمک به بوترین برای انتقال اتریوم از صفحه سفید به یک بلاک چین فعال استخدام شد. امید او در ایجاد اتریوم این بود که بر تغییرات جامعه درراستای بهتر شدن تأثیرگذار باشد.

“این [تکنولوژی] است که برای ساخت دنیای جدید استفاده می شود. جهانی که حداقل تا پایان این قرن تمدن بشری را پیش خواهد برد.”

ویدئو با سخنان وود از مصاحبه دیگری در کنفرانس ژوئیه 2014 در هنگ کنگ به پایان می رسد. در آن او به کوین تلگراف پیشنهاد کرد که نهادهای اقتصادی را می توان با اتریوم جایگزین کرد. تقریباً هشت سال بعد، موسسات اقتصادی و مالی نه تنها توسط اتریوم، بلکه توسط فناوری بلاک چین و ارزهای دیجیتال در حال تکامل دائمی دچار اختلال و تغییراتی خواهند شد.

وود تیم توسعه اتریوم را ترک کرد. وی سرانجام به سراغ Polkadot (DOT)، (یک پروتکل چند زنجیره‌ای خرد شده)، و Kusama (KSM) (که به عنوان یک شبکه آزمایشی در زنجیره Polkadot استفاده می‌شد) رفت. 

منبع
cointelegraph.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا