امریکا

کنگره آمریکا به دنبال قانون‌گذاری بلاکچین و ارز دیجیتال بانک مرکزی

مکسین واترز نماینده کنگره آمریکا اوایل هفته جاری اعلام کرد. مجلس آمریکا کارگروه جدیدی برای تمرکز بر قانون‌گذاری و سیاست‌های رمزارز و حوزه فینتک تشکیل داده است. این گروه که با عنوان انجمن بلاکچین و کمیته فینتک نامگذاری شده است از ۱۲ عضو کمیته خدمات مالی تشکیل شده است.

واترز اهداف این کارگروه را راهکارهای قانون‌گذاری و خط مشی مسائلی همچون رمزارزها، کاربردهای بلاکچین و فناوری دفترکل توزیع‌شده و بررسی احتمال توسعه ارز دیجیتال بانک مرکزی نامید.

بانک‌های مرکزی در سراسر دنیا به دنبال دیجیتالی کردن ساختار اقتصادی قبلی خود هستند. رمزارز بانک مرکزی یا به اختصار CBDC به یکی از موضوعات داغ کنونی تبدیل شده است.

به عنوان مثال کشور چین برای آزمایش ارز دیجیتال خود به تازگی ۳۰۰۰ دستگاه خودپرداز راه‌اندازی کرده است. بطوریکه قادر هستند یوان دیجیتال را به پول نقد تبدیل کنند.

از سوی دیگر دولت آمریکا هنوز در جهت توسعه CBDC خود اقدام قابل توجهی انجام نداده است.

برخی از اقتصاددانان با توجه به اینکه آمریکا در رقابت با چین در عرضه اولین ارز دیجیتال جهانی عقب مانده است به افزایش ارزش یوان در برابر دلار اشاره کرده‌اند. باید دید که اقدام اخیر کنگره آمریکا این فاصله را جبران خواهد کرد یا خیر.

بیل فاستر

بیل فاستر نماینده کنگره آمریکا تنها برنامه‌نویس بلاکچین این مجلس و یکی از ۱۲ عضو کارگروه رمزارزها است. وی تاکیدکرد:تشکیل انجمن پارلمانی بلاکچین یک امر محوری در جهت سازگاری با فضای فینتک است. وی اذعان داشت:

آمریکا در موضوع ارزهای دیجیتال از سایر کشورهای جهان عقب مانده است. اگر قرار است از دلار آمریکا به عنوان پول رزرو دنیا مراقبت کنیم باید توسعه یک ارز دیجیتال امن و حافظ حریم خصوصی را در اولویت قرار دهیم.

در گذشته ذکر کردیم که کنگره آمریکا در نظر دارد با توسعه یک سیستم مبتنی بر فناوری بلاک چین، امکان رأی‌گیری از راه دور را برای رأی‌گیری‌های داخلی مجلس سنا، فراهم کند.

یادداشتی داخلی در سنا موضوعی را فاش کرده است. با توجه به همه‌گیری ویروس کرونا، کنگره آمریکا در حال بررسی فناوری بلاک چین است. هدف کنگره، ایجاد بستری مناسب برای رأی‌گیری از راه دور است.

در این گزارش آمده است که می‌توان از بلاک چین در کنار اپلیکیشن‌هایی با برخورداری از ویژگی رمزنگاری سرتاسر (E2EE) به منظور تسهیل روند رأی‌گیری استفاده کرد.

یادداشت مذکور پس از برگزاری میزگرد کمیسیون فرعی و دائمی بازرسی، پیرامون ادامه روند کار مجلس سنا و ایجاد امکان رأی‌گیری از راه دور در شرایط بحران، نوشته شده است. از سوی دیگر، طی هفته جاری، دومین نشست مجلس سنا با همین محوریت برگزار خواهد شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا